برهمکنش بینگونهای درختان کهور ( Prosopis cineraria ) و گونه های

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

برهمکنش بینگونهای درختان کهور ( Prosopis cineraria ) و گونه های همراهش در منطقه حفاظت شده بارچاه استان هرمزگان با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برهمکنش بینگونهای درختان کهور ( Prosopis cineraria ) و گونه های همراهش در منطقه حفاظت شده بارچاه استان هرمزگان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برهمکنش بینگونهای درختان کهور ( Prosopis cineraria ) و گونه های همراهش در منطقه حفاظت شده بارچاه استان هرمزگان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برهمکنش بینگونهای درختان کهور ( Prosopis cineraria ) و گونه های همراهش در منطقه حفاظت شده بارچاه استان هرمزگان با word :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس بین المللی اکولوژی سیمای سرزمین

تعداد صفحات : 9

چکیده مقاله:

روابط متقابل بین گیاهان (اثر تسهیل کنندگی یا رقابتی) از موضوعات مهم در بومشناسی فردی و گروهی بوده که با استفاده از تحلیل الگوی مکانی قابل بررسی است. این پژوهشی با هدف مطالعه روابط بین گونهای درختان کهور (PrOSODiS CinerGrid) و گونه های مهم همراهش در ناحیه رویشی خلیج و عمانی انجام شد. برای این منظور، قطعه نمونه ای با مساحت 49 هکتار (700 × 700 متر) در منطقه حفاظت شده بارچاه در استان هرمزگان انتخاب شد. این قطعه نمونه پوشیده از درختان کهور به عنوان گونه اصلی و دو گونه آکاسیای چتری (ACCICid IOrtilis) و دهیر (L1 Cittini ShCI1Viii) به عنوان گونه های همراه در زیراشکوب بود. علاوه بر ثبت موقعیت مکانی همه 498 پایه، دو قطر بزرگ و کوچک تاج و ارتفاع آنها اندازهگیری شد. تحلیل الگوی نقطهای با استفاده از شکل دو متغیره تابع همبستگی جفتی ((g(r)، شاخص A2(T)) K2) و تابع همبستگی نشان دار ((Rimm(r) انجام شد. میانگین مساحت تاج و ارتفاع درختان کهور (به ترتیب 33/6 مترمربع و 6/9 متر) نشان داد که کهور در آشکوب بالاتر نسبت به آکاسیای چتری (به ترتیب 23/9 مترمربع و 3/4 متر) و دهیر (به ترتیب 8/7 مترمربع و 2/4 متر) قرار داشت. آزمون کولموگروف اسمیرنوف نیز بیان کرد که توزیع گیاهان بطور معنی داری (در سطح 5 درصد) ناهمگن بود. نتایج تحلیل الگوی مکانی نشان داد که درختان کهور با آکاسیای چتری تا مقیاس فاصله ای 3/5 متر و کهور با دهیر تا فاصله 45 متر برهمکنش بین گونه ای مثبت دارند. همچنین کهور با هر دو گونه همراهش تا فاصله 5 /4 متر روابط متقابل مثبت داشت. علاوه بر این، نتایج تابع همبستگی نشان دار بیانگر تاثیر مثبت کهور بر ویژگیهای زیست سنجی آکاسیای چتری، دهیر و هر دو گونه بود. به طور کلی، نتایج نشان داد که گونه کهور تاثیر تسهیل کنندگی بر گونههای مهم همراهش در منطقه مورد مطالعه داشته و این برهمکنش بر ویژگی های زیست سنجی آنها تاثیر مثبت داشته است.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید