مقاله بررسی چالشها و مشکلات در مراحل رشد، نمو، فرآوری، بستهبندی

مقاله بررسی چالشها و مشکلات در مراحل رشد، نمو، فرآوری، بستهبندی و صادرات خرما در استان سیستان و بلوچستان با word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی چالشها و مشکلات در مراحل رشد، نمو، فرآوری، بستهبندی و صادرات خرما در استان سیستان و بلوچستان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی چالشها و مشکلات در مراحل رشد، نمو، فرآوری، بستهبندی و صادرات خرما در استان سیستان و بلوچستان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی چالشها و مشکلات در مراحل رشد، نمو، فرآوری، بستهبندی و صادرات خرما در استان سیستان و بلوچستان با word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: کنفرانس ملی خرما، چالشها و پتانسیلهای تولید و صادرات خرما در ایران
تعداد صفحات: 19
چکیده:
خرما یکی از محصولات بسیار مهم کشور ایران است که از دوران باستان تاکنون کشت میشود. این محصول یک غذای طبیعی و پرارزش میباشد و خوراک مهمی برای اقشار جامعه در همه ادوار تاریخ بوده است. شناخت جایگاه واقعی خرما و توجه بیشتر به تولید، فرآوری و صنایع تبدیلی باعث توسعه کشت این محصول کشاورزی را فراهم میآورد. این محصول از نظر صادرات نیز برای کشور حائز اهمیت است. لذا با اجرای راهکارهای موثر و بهبود کشت و برداشت خرما، میتوان به مقام ممتازی از نظر صادرات و رقابت با سایر کشورهای صادرکننده دست یافت. استان سیستان و بلوچستان با دارابودن 5/42623 هکتار نخلستانهای آبی و دیم و تولید 32/153120 تن انواع خرما از نظر سطح زیر کشت بارور و تولید در کشور دارای رتبه سوم و از جایگاه ممتازی برخوردار است. ارقام مصنوعی از خرما با درجه مرغوبیتهای متفاوت در استان تولید میشود که مهمترین آنها مضافتی و ربی است. از مهمترین چالشهای فراروی تولید، فراوری، بستهبندی و صادرات خرما در استان پایین بودن میانگین عملکرد در واحد سطح باغات، خرد مالک بودن اکثریت قریب به اتفاق باغداران منطقه، نبود دستگاههای مکانیزه جهت عملیات بهزراعی، برداشت و بستهبندی موجب افزایش هزینه تولید و کاهش کمی و کیفی محصول خرما شده است.
دانلود این فایل
