تعیین دامنه شبه تعادلی و زمان القای کریستالیزاسیون در فرایند تول

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تعیین دامنه شبه تعادلی و زمان القای کریستالیزاسیون در فرایند تولید نانو ذرات سولفات روی با و بدون حضور ماده فعال کننده سطحی SDS با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین دامنه شبه تعادلی و زمان القای کریستالیزاسیون در فرایند تولید نانو ذرات سولفات روی با و بدون حضور ماده فعال کننده سطحی SDS با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین دامنه شبه تعادلی و زمان القای کریستالیزاسیون در فرایند تولید نانو ذرات سولفات روی با و بدون حضور ماده فعال کننده سطحی SDS با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین دامنه شبه تعادلی و زمان القای کریستالیزاسیون در فرایند تولید نانو ذرات سولفات روی با و بدون حضور ماده فعال کننده سطحی SDS با word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی

تعداد صفحات : 12

چکیده مقاله:

تولید سولفات روی از نقطه نظر پزشکی و کشاورزی حایز اهمیت است. اگر به توان سولفات روی راپس از حل شدن در محلول در ابعاد نانومتری نگاه داشت و از کلوخه شدن آن جلوگیری کردجذب سولفات روی در بدن سریعتر و بیشتر رخ خواهد داد و با کمترین مقدار، بیشترین تاثیر گذاریرا خواهد داشت . در این پژوهش، با استفاده از کریستالیزاسیون القایی، زمان القا برای هسته زایی وکششسطحی نانو ذرات سولفات روی در دمای ° C 25 و فوق اشباع های مختلف با استفاده از ضدحلال استون در حضور و عدم حضور ماده فعال سطحی سدیم دود سیل سولفات اندازه گیری شد.پس از بررسی مکانیسم هسته زایی تشکیل کریستالهای نانو ذرات سولفات روی مشخص شد که درصورت حضور ماده فعال کننده سطحی SDS ، مکانیسم هسته زایی از اولیه به ثانویه تغییر خواهدکرد. در ادامه، ریخت شناسی ذرات سولفات روی با استفاده از آزمون TEM بررسی شد. نتایجحاصل از آزمون TEM بر روی ذرات سولفات روی تشکیل شده در حضور ماده فعال کنندهسطحی SDS نشان داد که اندازه ذرات سولفات روی در محدوده 30 تا 35 نانومتر است که این امرموید عدم کلوخه شدن ذرات ساخته شده است. نتایج آزمایشگاهی نشان داد که با افزایش غلظتبدون بعد فوق اشباع و غلظت SDS ، زمان القا به ترتیب کاهش و افزایش می یابد. از سویی دیگر،داده های آزمایشگاهی با پیش بینی های نظریه کلاسیک هسته زایی مقایسه شد و نتایج بدست آمدهنشان داد که تطابق قابل قبولی بین دادهای آزمایشگاهی و نظریه کلاسیک هسته زایی وجوددارد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید