سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بررسی علل گرایش جوانان به فرهنگهای غیربومی با word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

بررسی علل گرایش جوانان به فرهنگ‌های غیربومی با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی علل گرایش جوانان به فرهنگ‌های غیربومی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی علل گرایش جوانان به فرهنگ‌های غیربومی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی علل گرایش جوانان به فرهنگ‌های غیربومی با word :

بررسی علل گرایش جوانان به فرهنگ‌های غیربومی در 13 صفحه ورد قابل ویرایش

علل گرایش جونان به فرهنگهای غیر بومی

مقدمه:

جریان زندگی همانند رودخانه ای است که از مبدأ تا مقصد، از کنار سرزمینهای مختلف و متنوعی می گذرد و سرانجام به دریا می پیوندد.

نوجوانی و جوانی یکی از متنوعترین و پیچیده ترین چشم اندازها را در این مسیر طولانی به خود اختصاص داده است.

برای همه آنهایی که به نحوی با جوان سروکار دارند، پاسخ به این سؤال که چرا؛ باید جوانان را بشناسم مهم است که چه رفتاری را باید با جوان در پیش گیرند.

نگرش ها و بینش ها هستند که روش ها را می آفرینند و هر شیوه رفتاری برآیند چشم اندازهای ما نسبت به آن موضوع است. از این رو برای دستیابی به اصول صحیح رفتار با جوانان، ابتدا نیازمند شناخت علمی آنها هستیم. و این مرحله خود، کلید حل بساری از معضلا ت دوران جوانی است، بعنوان مثال. بیشتر مربیان، تغییر و تحولات روحی را امز غیرعادی و نگران کننده توصیف می‌کنند و یا اغلب والدین از «منفی گرایی» فرزندان خود رنج می برند و آن را یک حادثه بزرگ و صرفاً با خود تلقی می کنند، حال آنکه به اقتضای سن بیشتر این امور طبیعی و مرحله ای گذرا و موقتی است، بی تردید شناخت ، همدلی می آفریند و در پرتو آن می‎توان به دنیای درون جوانان نفوذ نمود و صبورانه و مسالمت آمیز به ایجاد دگرگونی همت گماشت، شخصیتی متکی بر تفاهم و اطمینان متقابل را بنیان نهاد.شناخت اصولی و علمی ما را از درمان، به پیشگیری هدایت می کند، چه بسا دردها و مشکلاتی که زاییده جهل و عدم شناخت است و کار را به مرحله درمان و مداوا می کشاند. حال آنکه آگاهی از پیچ و خمهای این مرحله دشوار، به مربیان و والدین قدرت پیش بینی، برنامه‌ریزی و پیشگیری از مشکلات را می بخشد ، با توجه به این واقعیت که هم اکنون پیش از 30 میلیون جوان و نوجوان در کشور ما زندگی می‌کنند و نیروی محرکه و پویا ی جامعه را همین جمعیت تشکیل می دهد، باید نگرشها، مشکلات، مسایل و خواستهای آنان را شناخت و زبان ارتباطی صحیح را با ایشان را پیدا و برقرار کرد.در نوشته های «پاپیروس» های مصری حدود 4000 سال پیش ، نسبت به وضع جوانان و نوجوانان اظهار نگرانی شده است و نیز در قدیمترین مطالعاتی که در زمینه جوانی بعمل آمده است، فلاسفه بزرگ یونان جایگاه خاصی را به خود اختصاص داده اند، از جمله «افلاطون» در مکالمات خود، صورتی از تمام مریدان جوان «سقراط» را به دست می‎دهد.

دانشمندی مانند «ارسطو» جوانی را در یکی از صفحات جالب و درخشان اثر خود، به نام «سیاست» معرفی می‌کند.

 

از نظر فرهنگ «و بستر»

نوجوانی به حالت و یا جریانی از رشد اطلاق می گردد و ازنظر حقوقی به مرحله‌ای از زندگی که از بلوغ آغاز شده و به کمال خاتمه می یابد، نوجوانی می گویند و برای اکثر افراد صادق است و در تکامل این روند در مرحله بالندگی (کمال) جریان جوانی شکل می‎گیرد.

«اریکسون» توضیح می‌دهد یکی از راههای که جوانان تلاش می‌کنند خود را مانند افراد بزرگسال نشان دهند این است که از موقعیتهایی نمادین (سمبلیک) بهره گیرند. آنها امیدوارند در این راه، افرادی قابل توجه و جذاب به نظر برسند.

«کینگزلی دیویس» در نظریه جامعه شناختی»

جوانی را سن گرایش به تشکیلات، و دستیجات، احزاب و گروهها تلقی می‌کند. ورود به این گونه نهادها، به ویژه با نفود ترین آنها، برای وی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و برای ورود به آنها از انجام امور متهورانه و مخاطره آمیز روی گردان نخواهد بود.

کردن ندارد.

ترسیم شخصیت جوان از دیدگاه قرآن کریم جایگاه معنوی آنها را بدیشان می‌نمایاند و راه را برای تقویت مبانی فکری و اخلاقی آنان هموار می کند. برگزاری گردهماییهایی با همین عنوان از نوجوانان و جوانان و طرح چشم اندازهای قرآنی در زمینه مسائل ذی‌ربط تعادل فرو ریخته آنها را به نفع ارزشهای معنوی برقرار می سازد.

بریدگی نسل جوان بخاطر مخالفت آنان با دین و انقلاب و روحانیت نیست بلکه عکس العمل‌های انفعالی است که در برابر برخوردهای نامناسب انجام می گیرد. البته مقداری از این عکس العمل ها ناشی از عملکردهای نادرست است نه اعتقادی، وقتی آقای بزرگواری در اجتماعات یا مدارس، خلاف نظر و سلائق جوانان صحبت می کند و یا خلاف رییس دولت سخن می گوید طبیعی است که جوان عکس العمل نشان می دهد. برخوردهای منفعلانه در بین نسل جوان جواب نمی دهد باید در مسائل فرهنگی با برنامه ریزی صحیح و عمیق با نسل جوان برخورد کرد از وظایف مهم روحانیت جوان شناسی و زمان شناسی و نیاز شناسی نسل جوان است چنانچه صحبت های علما با فرکانس سلیقه و احساسات مشروع نسل جوان همسو و هماهنگ نباشد هر روز شاهد از دست دادن مقبولیت ها و پایگاه ها می شویم، آشنایی نسل جوان با مسائل سیاسی و اجتماعی موجبات پایبندی وی به فرهنگ و جامعه خودی می گردد و کمتر مورد سوء استفاده فرهنگ بیگانه قرار می گیرد اگر مسئولین به سئوالات جوانان پاسخ درست منطقی بدهند و به شخصیت آنها احترام کنند حرمت ها حفظ شد؟ و موجب ایجاد جاذبه در جوانان می‌شود و انگیزه پیدا می کند.

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید